MORBIDIAN – SCAT SEX (2006.)

Posted: 28 маја, 2008 in Uncategorized

http://www.megaupload.com/?d=V52VYAF4

коментари
  1. Dragoljub каже:

    Morbidian je Beogradski grind-pornocore sastav, koji je nastao 2005. Ceo projekat je pokrenuo čovek iza imena Pussy Desecrator, koji iste godine snima self-titled demo, “Morbidian“, gde je sve gitare, bass linije i bubnjeve, snimio sam. Par meseci kasnije, on snima 1-track demo “Blowjob Volonteur“, sa gostom na gitari, čovekom iza imena “Cock Tormentor“. To je dovelo do toga da njih dvojica urade nešto više od demoa, što je i uslovilo snimanjem, prvog, devetominutnog full length albuma, koji će nositi naziv “Scat Sex“.

    Album je snimljen krajem februara i početkom marta 2006. godine, i snimljen je u P-studio, od strane V.P-a i D.V-a. pod okriljem P-records Ltd. iz Beograda, koji su i izdali album. Sve gitare, odsvirao je i snimio Cock Tormentor, dok je vokale, bubnjeve, potmule bass linije, sempl deonice i efekte snimio Pussy Desecrator. Takođe, sve tekstove je napisao Pussy Desecrator. Na albumu se nalazi i obscena obrada pesme “Satana Panonskog“, “Beduin“, koja u izvedbi Morbidian-a, zvuči duplo bolesnije.

    Leta tekuće godine, bend odlazi na svirku Hrvatskom selu Jamena, gde odrzavaju pola-satnu svirku, sa session muzičarima. Ti isti session muzičari im se pridružuju u daljem radu, i bend nastavlja kao kvartet, sa dodatkom Vile Cunt Destructor (bass, srhinks) i Rectum Violator (bubanj). Koncert u Jameni je snimljen i na dopunjenom izdanju “Scat Sex-a“, našla se i live izvedba pesme “Rectal Therapya“, koja će se naći kao bonus, sa još par live numera i na novom, drugom po redu regularnom izdanju, koje se očekuje za kraj ove 2008.godine.

    Od promena, valja navesti, da se ove godine bendu priključio i drugi gitarista, pod imenom, Extreme Dildo Molester.

    Web-sajt benda: http://morbidian.tripod.com

    Dragoljub Vidačić.
    P-records.ltd Beograd.

  2. dedaruma каже:

    Ako imate jos nesto snimljeno – dodaj, ne driblaj! 🙂

Постави коментар